Сесія Тернопільської міської ради сьогодні пройшла без бійок і протистоянь

Опубліковано:
26 Червня, 2017

Сесія Тернопільської міської ради сьогодні пройшла без конфліктів. Перед початком засідання під будівлею міськради зібралися свободівці та правоохоронці, вони чекали на прихід трьох депутатів: Івана Сороколіта, Романа Навроцького та Ігор Турського, яких під час попередній сесій не допускали до голосування. (Нагадаємо, після виключення цих трьох депутатів із ВО «Свобода», їх намагаються позбавити депутатських мандатів).  Проте, Іван Сороколіт, Ігор Турський і Роман Навроцький так і не прийшли.

Читайте також

Біля Тернопільської міської ради перекрили дорогу і обшукують всіх металошукачем

У сесійній залі зареємтрувалися 32 депутати, засідання розпочали. Виступити перед депутатами – просили виборці з округу Івана Сороколіта. Люди відстоювали свого депутата: «Ми глосувала за Івана Сороколіта уже двічі, задоволені його роботою і хочемо, щоб він працював для нас і далі. Збір підписів за позбавлення Івана Сороколіта вважаємо не дійсним, адже у нас, жителів округу, де працює цей депутат, ніяких підписів не збирали», – зауважує жителька вул. Лук’яновича  Волянська.

Сесія не тривала і кількох годин, з-поміж майже 200-от питань, розглянули лише кілька. Розгляд решти питань, серед яких чимало земельних та господарських, перенесли на наступну сесію, яку проведуть у десятиденний термін.

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: