Біля Тернопільської міської ради перекрили дорогу і обшукують всіх металошукачем

Опубліковано:
26 Червня, 2017
Сьогодні, 26 червня, у Тернополі заплановано продовження пленарного засідання п’ятнадцятої сесії міської ради. Хоча засідання повинно розпочатися лише о 10:00, натовп почав збиратися ще з 7:30. Зокрема біля міської ради вже є представники та прихильники ВО «Свобода», декілька депутатів від «Самопомочі» та БПП, – пише Тернополяни.

Також громадський порядок охороняють правоохоронці. Зокрема вони знову перекрили дорогу біля міської ради та кожного перехожого обшукують металошукачем.

Читайте також

Міська рада Тернополя відновила повноцінну роботу
Сесія Тернопільської міської ради відбувається під приміщенням мерії? (Наживо, оновлено)
Через пристрасті під стінами Тернопільської міської ради чергова сесія не відбулася (Відео)

Нагадаємо 2 червня через сесію міської ради правоохоронці також перекрили вулицю Листопадову. Проте ані тоді, ані сьогодні жодних попереджень для водіїв не було. Відтак це викликало хвилю обурення в тернополян.

Натомість як зазначив головний поліцейський області Олександр Богомол такі дії направленні на те, аби уникнути конфліктів та силових протистоянь.

«Позиція поліції однозначна – будуть фізичні протистояння – ми будемо втручатися, а осіб, які порушуватимуть спокій, ми притягуватимемо до відповідальності. Втягувати у політичні ігри поліцію і громаду не буде ніхто», – зауважував Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: