Міська рада Тернополя відновила повноцінну роботу

10.06.2017 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

2 червня 2017 року відбулася XV сесія Тернопільської міської ради. У залі були присутні 23 з 42 депутатів. Тому всі рішення сесії правомочні та обов’язкові до виконання.

Станом на 10:00 у сесійному залі зареєструвалися 23 депутата з фракцій «Свобода», «Батьківщина», Громадянська позиція, «Народний контроль» та Радикальної партії. Були відсутні на сесії депутати з фракції «Об’єднання «Самопоміч»« та БПП «Солідарність».

Приблизно біля 11:00 міський голова оголосив кількахвилинну перерву, після якої сесія відновилася у правомочному режимі.

Всі спроби окремих депутатів зірвати сесію за сценарієм 24 квітня та 12 травня провалилися. Депутати, які мали бажання працювати на користь громади, а не мітингувати, отримали таку можливість.

Читайте також

Друга серія боїв за Тернопільську міськраду закінчилася безрезультатно, зате урізноманітнилися замінуванням (Фоторепортаж)
Віталій Цимбалюк закликає провести дочасні вибори до міської ради

Міська рада Тернополя ухвалила важливі для міста рішення. Деякі з них можна назвати життєво важливими не лише для Тернополя, а й для України. Прийнято звернення до Президента та Верховної Ради про заборону продажу землі та звернення про ринок електроенергії щодо недопущення підвищення цін.  Були ухвалені зміни до бюджету, виділені кошти на дитячі садочки. Прийнято рішення про фінансування водної арени, затверджена програма Турбота. Також розглянули господарські питання, які стосуються буденних проблем простих тернополян.

Таким чином, XV сесія Тернопільської міської ради стала однією з найважливіших та найпродуктивніших за всю теперішню каденцію.

Після завершення сесії, міський голова Сергій Надал подякував депутатам з різних фракцій, які попри тиск, виявили готовність працювати на користь своїх виборців.

«Сьогодні депутати міської ради поділилися на більшість: які вирішили працювати на громаду, яка їх обрала. І на меншість: яка виявилася не готовою працювати. Це їх вибір. Я дякую всім депутатам», – заявив Сергій Надал.

На завершення міський голова заявив, що його завдання забезпечити нормальну роботу міської ради та розвиток Тернополя. І він це завдання виконує.

«На кінець хочу наголосити – міський голова обраний всією громадою Тернополя. Я несу відповідальність перед всією громадою міста і не дозволю тероризувати місто нікому. Міська рада буде працювати. Тернопіль буде розвиватися», – підсумував Сергій Надал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі