Віталій Цимбалюк закликає провести дочасні вибори до міської ради

12.05.2017 13:41   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

З приводу подій під Тернопільською міською радою висловив свою думку громадський діяч Віталій Цимбалюк:

"Не захищаючи жодну зі сторін конфлікту під міськрадою, скажу, що нинішня каденція остаточно себе скомпроментувала перед тернополянами. Замість управляти містом і виконувати свої передвиборчі обіцянки, у міськраді вдарилися в політичні протистояння, які ганьблять наше місто на всю країну. Думаю, що тільки термінові перевибори всього складу ТМР покажуть, кого реально підтримують тернополяни, а хто вже їм набрид своїми партійними інтригами.

І ще. Партія "Свобода" наступила сьогодні на власні граблі. Саме вона завше домагалася свого через пікети, гучномовці і крики "Ганьба!". Сьогодні все це пішло в хід з обох "воюючих" сторін всередині самої партії.
PS. Патріотизм - це не вишиванка, не показові ходіння в церкву і не биття кулаком в груди. Патріотизм - це спосіб життя СПРАВЖНІХ українців."


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі