Допомогти її доньці скласти іспити ЗНО пообіцяв сусідці сусід та ще й далекий родич. Незважаючи на те, що не чужі, суму за свої «добродійства» зажадав немалу 300 євро та 15 тисяч гривень. Інцидент трапився у Козівському районі.

Жінка молодикові повірила, бо запевнив її, що гарантом стовідсоткового результату є сам начальник ГУНП в області Олександр Богомол. Нічого дивного у словах родича потерпіла не знайшла, бо ж Володимир Чорній – так звати афериста – раніше працював в органах внутрішніх справ. Шахрай попередив, що керівник поліції допомагатиме лише після того, як отримає передоплату. У разі провалу задуманого пообіцяв повернути усі кошти.

Читайте також

Бережанка стала жертвою карткового афериста
Шахраї, видаючи себе за поліцейських, видурюють в краян рекордні суми

Донька іспити не склала, однак свої гроші назад жінка не отримала. Натомість знахабнілий родич почав погрожувати, щоб вона “не виступала” проти головного поліцейського краю. Незважаючи на погрози, жінка звернулася за допомогою до Олександра Богомола і лише тоді зрозуміла, що стала жертвою шахрая.

Зловмисника розшукують. У поліції кажуть, що там він не працює з 2015 року. Підзаробляє шахрайствами, прикриваючить зв’язками із поліцією. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: