Шахраї, видаючи себе за поліцейських, видурюють в краян рекордні суми

Опубліковано:
9 Червня, 2017

46 тисяч гривень видурив шахрай у жительки Лановецького району. Зателефонував жінці о третій ночі і представився працівником поліції. Розповів, що її син вчинив злочин і йому загрожує кримінальна відповідальність. Навіть передав слухавку нібито сину.

Запевнив, що уникнути неприємностей можна заплативши 2 000 американських доларів. Жінка була настільки шокована інформацією, що повірила аферистам без вагань.  погодилась на умови дозвонювача про перерахунок коштів. Невідомі весь час тримали жінку на зв’язку, щоби та не зателефонувала до родича чи в  поліцію.

Читайте також

Ще один тернополянин попався на «гачок» шахраїв

За вказівками шахраїв ланівчанка спершу перерахувала 31 000 гривень на різні мобільні телефони, а потім ще 15 000 на банківський рахунок. Лише після цього зателефонувала сину. Тоді і зрозуміла, що її надурили і звернулась за допомогою до поліцейських. Шахраїв розшукують.

За матеріалами відділу комунікації  поліціїТернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: