Військову казарму на Тернопільщині будують за стандартами НАТО

Опубліковано:
18 Червня, 2017

У військовій частині в Теребовлі повним ходом ідуть ремонтні роботи. У контрольно-пропускний пункті (КПП)  уже вставлено енергозберігаючі вікна, замінено електропроводку, оббито стару штукатурку для нанесення нової, здійснено підготовчі роботи для укладання підлоги, – повідомляє прес-служба Теребовлянської РДА.

У казармі здійснено перепланування із загальної на кубрикового типу за стандартами НАТО. Зокрема цей тип житла для військових передбачає проживання в одній кімнаті лише 3-4 військовослужбовців особового складу. Окрім того, у казармі уже проведено внутрішні штукатурні роботи, підготовчі роботи для укладання підлоги. На даний час відновлюється фасад казарми – проводиться його утеплення та оздоблювальні роботи.

Читайте також

Резервісти з Тернополя відправилися до навчальних центрів Збройних Сил України

«Проект з казармено-житлового фонду у Теребовлі продуманий до деталей. Він відповідатиме усім стандартам НАТО. Маємо надію, що тут доволі комфортно розмістяться усі, хто нестиме службу у теребовлянській військовій частині», – повідомив очільник Тереболянської РДА Юрій Ништа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: