Резервісти з Тернополя відправилися до навчальних центрів Збройних Сил України

09.06.2017 13:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

З Тернопільського обласного військового комісаріату відбулося відправлення резервістів до навчальних центрів Збройних Сил України. Разом з родичами та друзями був присутній міський голова Сергій Надал, який побажав усім незламної волі, надійного родинного тилу та богатирського здоров’я.

— Для всіх українців ви вже Герої. Саме Ви зупинити путінські орди на сході України. Завдяки Вашому героїзму ми живемо у вільній і незалежній країні, - зазначив очільник Тернополя. – В умовах російської агресії ми разом маємо забезпечити функціонування сучасної професійної контрактної армії, тому усі тернополяни, які підписують контракт на службу в ЗСУ чи Нацгвардію, надалі будуть отримувати від Тернопільської міської ради не 10 000 грн., як було раніше, а 15 000 грн. Переконаний, що у єдності та мужності наш український народ непереможний.

Читайте також

Жінки-військові 44-ої бригади на службі нічим не поступаються військовим-чоловікам

Міський голова Тернополя додав, що резервісти, які відправились на навчання, уже всі мають досвід служби, а продовжують навчання, щоби мати всі необхідні навички для захисту своєї Батьківщини.

Нагадаємо, у Тернополі підтримують учасників та ветеранів АТО. Бійці отримують пільги, земельні ділянки, підтримку. До допомоги долучаються також підприємці та небайдужі тернополяни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі