Тернополяни більше не зможуть придбати молока на стихійних ринках?

Опубліковано:
25 Травня, 2017
В Україні можуть заборонити реалізацію молока другого сорту. Про це повідомив директор департаменту продовольства Мінагрополітики Микола Мороз під час робочої групи з моніторингу продовольчих ринків в Антимонопольному комітеті, передає AgroPolit.com.

“Молочний ринок складний, ситуація на ньому непроста, бо ще й досі величезна частка виробництва знаходиться в домогосподарствах. Близько 25 % молока, яке надходить до споживачів, виробляється саме домогосподарствами”, – повідомив Мороз.

Читайте також

За рік на Тернопільщині виробили майже 4 тис тонн яловичини та 64 тис тонн молока

За його словами, “зараз ми потрапили у ситуацію, коли повинні приймати рішення, що відмовляємось від молока другого сорту, яке виробляється в домогосподарствах”.

“При цьому ми розуміємо, що тоді деяким господарствам доведеться нарощувати поголів’я, щоб виробляти молоко вищої якості”, – пояснив він.

За його словами, виробництво молока другого сорту заважає українським виробникам виходити на експорт. Також є багато скарг від споживачів, на якість такого продукту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: