За рік на Тернопільщині виробили майже 4 тис тонн яловичини та 64 тис тонн молока
Опубліковано : Катерина Богуславська
За 2016 рік сільгоспвиробники Тернопільщини виробили 3,9 тис. тонн м’яса яловичини та 63,6 тис. тонн молока. Зокрема, порівняно з показниками минулого року, виробництво яловичини зросло у Бучацькому районі - на 196 тонн , Козівському - на 72 тонни, Збаразькому - на 63 тонни, Тернопільському - на 20 тонн, Чортківському - на 591 тонну, Підволочиському - на 484 тонни, Шумському - на 352 тонни.
Що ж стосується виробництва молока – то його обсяги збільшилися у Бучацькому районі - на 3674 тонни, Теребовлянському на 789 тонн, Козівському - на 686 тонн, Бережанському - на 189 тонн, Збаразькому - на 123 тонни. – про це повідомили у департаментів агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації.
Джерело: TeNews