За рік на Тернопільщині виробили майже 4 тис тонн яловичини та 64 тис тонн молока

25.03.2017 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

За 2016 рік сільгоспвиробники Тернопільщини виробили 3,9 тис. тонн м’яса яловичини та 63,6 тис. тонн молока. Зокрема, порівняно з показниками минулого року, виробництво  яловичини зросло у Бучацькому районі - на 196 тонн , Козівському - на 72 тонни, Збаразькому - на  63 тонни, Тернопільському - на 20 тонн, Чортківському - на 591 тонну, Підволочиському - на 484 тонни, Шумському  - на 352 тонни.  

Що ж стосується виробництва молока – то його обсяги збільшилися у Бучацькому районі -  на 3674 тонни, Теребовлянському на 789 тонн, Козівському - на 686 тонн, Бережанському - на 189 тонн, Збаразькому - на 123 тонни. – про це повідомили у департаментів агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі