«Година пам’яті» із поетом Євгеном Безкоровайним (Фото)

Опубліковано:
21 Травня, 2017

Відтоді, як несподівано пішов у засвіти поет, очільник обласної спілки письменників Євген Безкоровайний, його колеги відчули реальну зяючу пустку у колективі. Саме на цьому акцентували увагу всі, хто прийшов до обласної наукової бібліотеки, щоб вшанувати пам’ять письменника. Бо й справді, здавалось, що цей чоловік був ніби «зітканий» з одних енергетичних згустків, які безупину нуртували в ньому. Недарма про нього казали: «Вулкан, гейзер, вибуховий наче порох, людина-оркестр». А ще, що його скрізь було багато.

Читайте також

«Не вмію я жити впівсили, упіврадості…»
Крута, не пройдена дорога настасівського поета з європейським мисленням
Вшанувати пам’ять жертв операції «Вісла» тернополяни зібралися на Театральному майдані (Фоторепортаж)

Спогадами поділились друзі поета – творчі особистості Володимир Слюзар, Богдан Мельничук, Зіновій Кіпибіда, Люба Малецька, Тетяна Дігай, Михайло Ониськів, Григорій Усик, Жанна Юзва, Марія Баліцька, Дарія Чубата, Валентина Семеняк, Олександра Кара, Тамара Гнатович, Зорян Безкоровайний. «Година пам’яті», яку підготувала і провела завідувачка краєзнавчим відділом Марія Пайонк, була зіткана із мережива товариських сповідальних хвилин, наповнених щирим і приязним словом. Яскравим доповненням став відеофільм про Євгена Безкоровайного. А його «жива» фраза з екрану «Я люблю вас всіх безмежно» – нікого не залишила байдужим.

null

 Фото: Валентина Семеняк

 

null

 Фото: Валентина Семеняк

 

null

 Фото: Валентина Семеняк

 

null

 Фото: Валентина Семеняк

 

null

 Фото: Валентина Семеняк

 

null

 Фото: Валентина Семеняк

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: