Ми ще досі живемо цією ейфорією і прекрасними спогадами. Але вже за кілька днів ми почнемо підготовку до наступного фестивалю. Мистецький фестиваль «Ї» – це велика концентрація драйву та переплітання культурних миттєвостей – і ми дуже щасливі, що саме «Ї» відбувається в Тернополі.

Від щирого серця дякуємо вам, дорогі відвідувачі, за те, що кожна подія була почута та побачена, що ви не залишились осторонь, про що свідчать заповнені зали – саме ви є головним персонажем цього дійства!

Ми дуже дякуємо за підтримку в організації фестивалю Тернопільській міській раді, Тернопільській обласній державній адміністрації, генеральним партнерам «Тернопільському м’ясокомбінату», компанії «Агропродсервіс», партнерам «Кнайпа 1540», «Бастер», «Скаварідка», «Самогонна ресторація», «Книгарня «Є», УД «Перемога», усім інформаційним партнерам!

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

Дякуємо усім учасникам «Мистецького фестивалю «Ї», адже саме завдяки вам, ми можемо із впевненістю говорити, що ми маємо унікальну культурну традицію.

Велике спасибі усій прекрасній команді волонтерів – ви наша гордість. Дякуємо за підтримку та віру!

Читайте також

Мистецький фестиваль «Ї» чекав на цю жінку п’ять років

Дякуємо Марії Іщенко, усім фотографам та журналістам, котрі перебуваючи за кадром, робили висвітлення подій фестивалю на найвищому рівні!

І, безумовно, дякую нашій харизматичній, ідейній та мега-крутій команді організаторів.

До зустрічі на наступних подіях!

«Мистецький фестиваль «Ї» – твоя культурна ідентифікація! Творимо культуру разом!

Юрко Матевощук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: