«Які цицьки, мати рідна!» – телеведучий про фіналістів Євробачення

Опубліковано:
14 Травня, 2017

Ведучий Сергій Притула прокоментував на своїй сторінці у Facebook виступи учасників першого відбору, які пройшли у фінал, – пише gazeta.ua.

За результатами півфіналу 9 травня далі пройшли Молдова, Азербайджан, Греція, Швеція, Португалія, Польща, Вірменія, Австралія, Кіпр та Бельгія.

“О! Полська файна дупка! Виступала в нас на відборі! Якщо порівнювати із минулорічним учасником, то чисто візуально – крок уперед! Ні в кого такого декольте не було! Але пісню не рятує навіть конвульсивний скрипаль. Але пофіг… Які цицьки, мати рідна!!!! У фінал Польщу, у фінал!”, – відгукнувся ведучий про співачку Касію Мос.

Читайте також

«Фе, не пасує», – сказала б моя бабця!» – Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017
Учасник «Євробачення» вкрав пісню Віктора Павліка?

“А що, Майкл Болтон вже вмер і виступає його 17-річна реінкарнація? Чуваки, скажіть хтось австралійцям, що вся ця тєма із силуетами розміром на весь задник сцени вчорашній день. Як і з крупняком лиця. Правда, Melovin? Початок пісні не віщував такого галімого розвитку”, – написав він про номер співака з Австралії Ісаї.

Ведучому здалось, що пісня учасниці з Греції Demy написана ще 10-20 років тому. Крім того, Притула помітив, що тему з біговими доріжками, яку використав у своєму номері швед Робін Бенгтссон, уже колись розкрив американський рок-гурт OK Go.

“Пісню кіпріоту писав той самий автор, що свого часу “Ейфорію” для Лорін. Але ліпше б він того не робив. Я вже нарахував три пісні, з яких стирено по шматку мелодії. Ще сьогодні так яскраво не було по плагіату. Бувають жахливі номери двох типів: як у Сєрьожі Лазарєва, де прям перебор, і от як у кіпріота, якого хочеться присипити разом з підтанцьовкою”, – пише Притула про виконавця Hovig.

А в кінці шоу ведучий підсумував: “Ведучі і Джамала поки що найкращі з тих, хто був сьогодні на сцені”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: