«Фе, не пасує», – сказала б моя бабця!» – Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017

Опубліковано:
12 Травня, 2017

Відомий український шоумен та ведучий Сергій Притула в своєму стилі прокоментував другий півфінал (“конкурс огляду художньої самодіяльності”) Євробачення 2017, – пише Файне місто.

Так, шоумен похвалив неймовірний номер нишах ведучих Олександра Скічка і Володимира Остапчука, які відкрили другий півфінал Євробачення-2017.

Саня, Вова – це БОМБА! Джентльмени, велкам у вищу Лігу! І, до речі, що там з вартістю костюмів ведучих? Мені ось це обійшлось у 50 баксів, – зауважив Притула і показав кумедне фото. Зацініть!

Утім, до конкурсантів Притула таким поблажливим не був. Публікуємо пост ведучого в оригінальному вигляді зі збереженням орфографії та стилістики:

1. Сербія. Чогось мені перед очима стоїть Данилко, який каже: ну вот оні же всє на оно ліцо, вот еті взмахі рукамі, ета боль о пєрєжитом в 20-ть лєт. А тут якраз пацан з бані вертався. П’яний… спотикається, падає… а вона дуже кричить…. певно, вдарилась мізинцем об ніжку дивана!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165958

2. Австрія. Джастін Тімберлейк, якого посадили на місяць? Хм.. ново! А може, він Маленький Принц? А може, принцеса? Відколи то хлопи на місяці катаються. Ну ладно, хлопчик на заставці Дрімворкс рибку ловить з місяця, а тут здоровий хлоп. “Фе, не пасує”, – сказала б моя бабця! Але, принаймні, це було приємно слухати. Певно, бачив, як сербка вдарилась об ніжку дивана і обминув його при виході на сцену!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165979

3. Македонія. Посол Юнісеф співає на Є-баченні! Ну от, я ж казав, що бородата жінка – це не межа:)! Когось ця дівчина мені страшенно нагадує… ну та ж Ольга Юнакова! 1 в 1! ДІвчинка вирішила, що підтанцовка – то зайва розкіш і лупашить дику хореографію з розряду “я каралєва в караоке-барі”! Молодець! Люблю таких! Точніше любив… бо вже ж всьо, одружений чоловік… не пасує…

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165957

4. Мальта! 11 років жінка пробивалась на конкурс. Брат вже посідав останнє місце. Люди не вчаться на помилках… Судячи з сукні панянці більше б пасувало співати “Хеппі Бьоздей, містер Презідент… піду-піду-пуді-пу!!!”. Якщо хочете піти перекурити під час цієї пісні, то йдіть. Потім якось при нагоді послухаєте, як то було у Рода Стюарта!

5. Румунія! Ооооооо! Ну нарешті! Пішов позитив! Може розгорітись міжнародний скандал. І я навіть не про те, що речетатив соліста тупо злизаний з якогось відомого хіта, який я не можу пригадати. Але кобіта так лупашить тірольскі наспіви, що я б на місці тамтешніх вівчарів образився! Ну… випертись у воюючій країні з гарматами на сцену… ну ви шо, румуни якісь?! А ну та ж так…

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165961

6. Нідерланди. Молодці! Мо-лод-ці, що вдягли темні сукні! Думаю, всі дівчата зі мною погодяться! Вокальні ангели Чарлі. Ну що, співати вміють. Та, яка найдовгоногіша вдягла штани, щоб сестри не комплексували! Я б за них проголосував!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165960

О, ведучі перевдягнулись! Мені що, фотку прибрати? Скічко чєртовскі красів!!!

7. Угорщина. Коли виходить ром за національністю хочеться нестримної радості. А тут… одинока танцівниця і наспіви типу Чеба Мамі, який зі Стінгом Десерт Роуз виспівував! Ооооо!!! Валить рееееееп!!! Французький? Арабський? Фатакакууууууулььь!!!!!! Зараз вийде Будулай і скаже: уході, Клавдія!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165964

8. Данія. Дуже важко дивитись їй в очі… тададада Вондер! тададада Вондер! Меловіну мало гикнутись:)))). Така як вхопить, то і не вирвешся… Як спитає: “Ти будеш на мені женицця?”, то без варіантів… Пісня дуже традиційна. Але тут все таке:)

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165974

9. Ірландець з гітарою, це так само, як українець з балалайкою! Дивлячись на цього хлопця я один думаю про те, що батько прем*єра Канади Джастіна Трюдо якось разок та й катнувся в Ірландію?

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165966

Ну от вже і не Робертіно Лоретті, але ще і не Пєнкін… То куля так і буде стояти? Поліна, он не взлєтіт? (с) Большая перемена. Ееееей, а що таке? Всю пісню відспівав, як дівчинка, а в кінці баском: Дякую!!!! Ганьба! Зрааааааааадаааа!!!

10. Сан-Марино. Цікаво, як це бути зіркою шоу-бізнесу у Сан-Марино? Друзі, ми їдемо у ВСЕ-Сан-Маринський тур! 1 концерт!!!!! Цей виступ представників Сан-Марино тотожний виступам збірної Сан-Марино з футболу в групових турнірах на Чемпіонаті Європи. На їхньому фоні інші набирають бали. Їй – борщу! Йому – сувенірну булаву! Люди мають повернутись додому із приємними враженнями! Бо фінал їм не світить!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165965

11. Хорватія. Якщо взяти цього хорвата, поставити коло нього Жогла, а коло нього ще цього чувака Rag’n’Bone Man, то стане зрозуміло, що не тільки татко Джастіна Трюдо пустував у юності:) Якщо він послизнеться, то перших два ряди не виживуть… Але молодець. Гарно співає.

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165970

12. Норвегія. Гітарист ХардКіс зараз кричить: “Зміми маску, чорт”! Ногри у фіналі, вєрнячок!
Соліст чимось змахує на Антіна Мухарського, чогось підсвідомо чекаю, що зараз перейде з англійської на нашу і гаркне “На Данбасє русскіх нєт”!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165967

13. Швейцарія. Рожевий рояль і майже Кетті Пері з жовтим мікрофоном. Тим і запам’ятаються.
А нє, вибачаюсь!!! Ліва нога у розрізі сукні говорить про те, що у колективу неймовірний потенціал! ОТ нашо було спускатись і показувати обидві ноги? Нема потенціалу! Не-ма!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165968

14. Білорусь! Ааааааааааааааа!!! Ось вони мої фаворити! Познайомився з Тьомою і Ксенією в Києві на нашому нацвідборі! Це просто 2 сонця в купі!!! Нефмовірні і щирі! Давайте покажемо білоруській “ваті”, якої не менше, ніж у нас, що білоруська мова – це мова успішних сябрів, а не “ето смєшноє нарєчьє русскава язика”! Живе Беларусь!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165969

15. Болгарія. Хм… не депортували… Зразу видно, що Діма Білан продюсував. Але як ти хлопчик не старайся, як не причісуйся, все одно Алєксєєва не переплюнеш:) Даждіііііііііііііі, касиииииииє даждііііііііііііііііііііііііііі… Ні а чьом…

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 165971

16. Литва. Дайте їй катану і включіть музику з “Убіть Біла”, бо щось картинка зі звуком не сходяться! А Тіна Тьорнер там зараз часом не втикає у ляльку вуду цвяхи? На “Голосі Країни” до неї обернулася б тільки Джамала. Просто, щоб пояснити, як таке треба співати!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 166021

17. Естонія. Вона – білий лебідь. Де чорний крук? А ось і він Дітер Болєн!!! Томас Андерс!!! Черрі-черрі леді! Йо май харт, йо май соул!!! На запитання: де були, скажуть:

– У Києві.
– А що там робили?
– Та… такоє… Трохи спізнились із піснею на 30 років.

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 166020

18. Ізраїль. Певно 120 від грудей тисне чувак. Чого я слухаю його завивання і згадую блогєра Кузнєцова на національному відборі? Вийшла підтанцовка і вжарила джигу! І так само раптово зникла. Щоб не звикали до хорошого! Навіть якщо не виграє, то може всіх набити. Всіх, крім хорвата!

Притула влучно потролив учасників другого півфіналу Євробачення-2017 - фото 166019

Сьогодні у 2-му півфіналі переміг неймовірний фолькльорно-хореографічно-інструменально-вокальний перфоменс за участю ведучих Євробачення! Це було сильніше, ніж усі виступи разом взяті. Ну або сильніше, ніж усі виступи разом взяті, окрім Білорусі, – резюмував Притула.

 

Переглянути зображення у Твіттері
 
Переглянути зображення у Твіттері
 
Переглянути зображення у Твіттері

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: