Тернопільські поліцейські поїхали на «Євробачення» до столиці (Фото)

Опубліковано:
9 Травня, 2017

Понад півсотні поліцейських з Тернопільщини працюватимуть під час «Євробачення-2017» у Києві. Про це повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції в Тернопільській області.

«Понад півсотні правоохоронців уже поїхали у відрядження до столиці. У Києві тернополяни допомагатимуть столичним колегам забезпечувати публічний порядок під час пісенного конкурсу «Євробачення», – поінформував заступник начальника управління поліції в області Руслан Балик. Про це повідомляє Місто.

Читайте також

Сергій Притула буде ведучим фан-зони «Євробачення»

За його словами, серед відряджених  поліцейських – співробітники відділів і відділень, бійці роти поліції особливого призначення «Тернопіль». Також до Києва вирушили 2 працівники відділу безпеки дорожнього руху.

 

Як повідомили в управлінні поліції, всі правоохоронці обмундировані новою формою та мають необхідні для несення служби спецзасоби.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: