Сергій Притула буде ведучим фан-зони «Євробачення»

Опубліковано:
16 Квітня, 2017

А поки собаки гавкають (Росія вичавлює із заборони в’їзду в Україну російській учасниці «Євробачення» Юлії Самойловій максимум), караван, себто, підготовка до «Євробачення’2017» іде повним ходом, – пише НОВА Тернопільська газета

Менше ніж через місяць – 30 квітня – на Софійській площі почне роботу фан-зона «Євробачення», яка буде відкрита до 14 травня. Організацією заходів займається компанія FolkUkraine, і її піар-менеджер Тетяна Ніколаєнко поділилася з сайтом «Суспiльне мовлення» деякими подробицями про те, чого чекати від фан-зони.

По-перше, на сцені виступатимуть артисти з усієї України, але їх список поки не затверджений. По-друге, ведучим церемонії відкриття стане наш земляк, уродженець Збаража Сергій Притула, який таким чином задовольнить бажання своїх шанувальників долучитися до проведення конкурсу «Євробачення’2017». Тернопільський Сірий запам’ятався глядачам ще під час нацвідборів «Євробачення», де ведучий блискуче жартував та вдало імпровізував. Сергій Притула стане ведучим  церемонії відкриття, де виступлять українські виконавці. Проте хто саме матиме честь взяти участь у святковому концерті – наразі не відомо.

За словами куратора проекту Ігоря Добруцького, територія фан-зони буде встелена спеціальним газонним покриттям, а біля пам’ятника Хмельницькому висадять 10 тисяч тюльпанів.

Сцена буде унікальною, вона виглядатиме, як величезний телевізор – вся дзеркальна (розміри 26 на 16 м). Крім того, у фан-зоні буде встановлено триметровий мікрофон, який буде світитися, і арт-об’єкти з льоду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: