Предстоятель Московського патріархату прилетів на Тернопільщину гелікоптером вартістю кілька мільйонів доларів (Фото)

Опубліковано:
23 Квітня, 2017

21 квітня митрополит УПЦ МП Онуфрій відвідав Свято-Успенську Почаївську лавру, де відслужив літургію з нагоди свята ікони Богородиці «Живоносне Джерело», повідомляє сайт УПЦ Московського патріархату.

Після шквалу критики за розкішні авто, якими предстоятель УПЦ МП приїздив в Почаїв на Різдво, його святість вирішив у цьогорічній Великодній візитації не бентежити почуття православних, і прилетіти гелікоптером американської марки Bell-407GX, за кілька мільйонів доларів.

Читайте також

Московських священиків з Тернопільщини підозрюють у сепаратизмі

Серед свити Онуфрія був помічений і скандально відомий депутат Верховної Ради від «Опозиційного Блоку» Вадим Новинський, у котрого за українофобську позицію хочуть забрати надане Віктором Януковичем громадянство України. Народний обранець навіть співслужив очільнику УПЦ МП під час літургії в якості іподиякона.

Небесна колісниця вберегла його святість від можливих хвилювань за неслухняну паству Тернопільщини, яка підготувалась до візиту біг-бордами проти Московського Патріархату, котрих Онуфрій так і не оцінив крізь хмари.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: