Московських священиків з Тернопільщини підозрюють у сепаратизмі

Опубліковано:
15 Квітня, 2017

Сайт «Миротворець» нещодавно оприлюднив анкети двох священнослужителів УПЦ МП з Тернопільщини, в яких описані факти їхньої антиукраїнської діяльності.

Одним з них виявився благочинний УПЦ МП Шумського району о. Михаїл Костюк, котрий зривав українську символіку в православному храмі м. Шумськ. Його колега, насельник Свято-Успенської Почаївської лаври монах Бенедикт, пішов ще далі та у своєму відео-зверненні закликав росіян прийти на допомогу московській церкві на Західній Україні та агітував за встановлення православної монархії під керівництвом Росії.

Втім, московських батюшок з Тернопільщини нещодавно перевершив їхній «брат по вірі» зі Східної України. Нещодавно в мережі були опубліковані фото загубленого посвідчення співробітника ФСБ Російської Федерації, яке, нібито, належить настоятелю Святогірської Лаври УПЦ МП, що на Донеччині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: