“Нагорода, яку вручили, називається “Народний Герой”. Це найгірша нагорода, яку б я бажав у своєму житті зі всіх. Тому що, за яких обставин я отримав цю нагороду, за що отримав, за роботу свою якусь? Ні. За те, що просто під час війни десь допомагаю хлопцям. Першопричина появи цієї нагороди робить мене вкрай сумним і уразливим. Я б із задоволенням отримав статуетку “Найгірший актор” чи “Найгіршого гумориста” цієї країни, з більшим задоволенням чим отримати цей орден”, – зазначив Притула.

Читайте також

Сергій Притула буде ведучим фан-зони «Євробачення»

“Я від нього відмовлявся. Мені хотіли його вручити ще 2014 чи 2015 році, не пам’ятаю точно. Я відмовлявся, бо мав на те свої причини. А потім мені маякнули хлопці з 8-го полку спецназу, а це були мої улюбленці у 2014-2015 роках. Я дуже часто до них приїжджав і дійсно дуже багато їм допоміг. Вони мені кажуть, Дмитрович ми тебе виставили, а ти вже сам собі дивись. Потім мені передзвонило ще кілька волонтерів, думкою яких я дорожу, і сказали, що не будь козлом і перестань випендрюватись. І я подумав, що дійсно, це буде якось негарно, якщо я буду пафосно казати ні. Я взяв цю нагороду із великим задоволенням і виставив у Facebook для всіх тих людей, які мені допомагають бути волонтером”, – додав він.

Повну версіюінтерв’ю дивіться у відео:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: