Злочинці, що пограбували екс-голову облради, розмовляли російською

Опубліковано:
28 Лютого, 2017

Правоохоронці встановили: нападники були у балаклавах, в темних штанах та куртках з капюшонами, взуті у берци. Обоє худорлявої статури, на зріст 175 сантиметрів. Розмовляли російською мовою. Припускають, що за своєю жертвою грабіжники стежили, оскільки потерпілий жив за графіком, вчасно виходив і повертався додому. Нагадаємо, чоловіка пограбували, утримувавши перед тим зв’язаним у його гаражі, завдали тілесних ушкоджень та втекли. Через більш, ніж добу в потерпілого стався повторний інфаркт і він помер.

Читайте також

Колишній голова облради помер від інфаркту

Зловмисників розшукують. Слідчі опрацьовують відео з камер спостережень, встановлених у районі нападу. Працівники поліції шукають можливих свідків події. Звертаються до всіх, хто з 17:00 до 19:00 проходив повз будинки на вулицях Танцорова, Руська та Паращука, в районі ЗОШ №6 і помітив підозрілих осіб – повідомляти на лінію “102” або за номерами телефонів: 27-11-70, 27-12-58, (067)471-66-23. Анонімність гарантують.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: