У п’ятницю 24 лютого увечері правоохоронці отримали повідомлення про розбійний напад на місцевого жителя.

На колишнього очільника облради біля гаража на вулиці Паращука у Тернополі  напало двоє невідомих. Вони заштовхали чоловіка в гараж, зв’язали руки пластиковими стяжками, натягнули поліетиленовий пакет на голову і почали вимагати гроші. При цьому зловмисника били потерпілого і погрожували пістолетом. Нападники були у балаклавах. Потім забрали 1500 гривень та мобільний телефон марки “Айфон” і втекли. Чоловік лише через півтори години він прийшов до свідомості та вийшов з гаража. Із зв’язаними руками дійшов до магазину на вулиці Руській, а вже звідти люди викликали поліцію та швидку. Медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні садна обличчя. Йому надали допомогу та відпустили. Через півтори доби чоловік помер від повторного інфаркту міокарда.

Читайте також

Колишнього голову облради Жукінського жорстоко вбили у власному гаражі?

Слідчо-оперативна група на місці нападу знайшли предмет, схожий на магазин від пістолета з трьома патронами. Грабіжників розшукують. Триває слідство.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: