Нардеп з Тернополя знає, чому у Донецькій та Луганській областях не введено воєнний стан

Опубліковано:
26 Лютого, 2017

Проста відповідь на питання – чому досі у Донецькій та Луганській областях не введено воєнного стану, а ВР відмовляється приймати закон про тимчасово окуповану територію. Одне і друге – забороняє торгівлю, яку масштабно веде Україна та ОДРЛО. Понад 600 спецдозволів від СБУ, які легалізують “обмін товарами” з ворогом! – пише народний депутат України від тернополя Тарас Пастух на своїй сторінці ФБ.

– Тому замість війни – АТО. Військові – воюють, а СБУ та ДФС – торгують. Зверніть увагу – Сергій Тарута запевняє, що бойовики не чіпають підприємств, які мають спецдозвіл на торгівлю: «Они просто к этим предприятиям не подходят, потому что все они находятся в списке Минска».

Читайте також

Влада бореться з ветеранами АТО через блокаду залізничної колії поблизу Бахмута, – нардеп Тарас Пастух
Залізнична блокада Донбасу: з’ясувались нові деталі торгівлі з окупантами
Тернополянин Віталій Фидрин: «Зупинимо торгівлю на крові!»

А звільнення військовополонених хіба немає у списку Мінська? Чи припинення бойових дій? Тобто Мінськ виконується лише в частині торгівлі з ОРДЛО. І це щось нове, адже досі публічно ніхто не говорив, про такі теми мінських переговорів. – Підсумовує нардеп.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: