Голова Тернопільської ОДА різко висловився з приводу нещодавнього мітингу підприємців

Опубліковано:
23 Лютого, 2017

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації різко висловився з приводу нещодавнього мітингу підприємців у Тернополі.

Нагадаємо, акція, яку в понеділок, 20 лютого, провели під стінами ОДА, відбувалася по всій Україні. До Тернополя протестувальники з’їхалися з районів, прийшли також місцеві підприємці. Одна з основних вимог, яку вони озвучили на мітингу, була скасування колосальних штрафів у розмірі 320 тисяч гривень та 96 тисяч гривень для підприємців. 

Читайте також

Сьогодні під Тернопільською ОДА було «гаряче»: мітингували підприємці (Фото)

– У нас  в країні виходить так, що той, хто не санкціоновано видобуває природні копалини, то отримує за це штраф 450 гривень, а з підприємця «здирають» 320 тисяч гривень. То хто з нас економічний злочинець? – обурювалися мітингувальники. – Той хто на ринку заробляє 100-200 гривень вдень чи той хто машинами вивозить природні копалини?!

Утім, за словами Степана Барни, на Тернопільщині ще не оштрафували жодного підприємця, а тому вимагати скасування штрафів – недоречно.

– Ми надалі здійснюватимемо перевірки щодо встановлення фактів порушення законодавства про працю, – каже він. – Поки що працівники Управління держпраці в Тернопільській області проводять інформативну роботу, працюють на превенцію, проводять тренінги з питань інформування населення й бізнесу щодо ситуації з випадками тінізації доходів. Ми зробили крок на зустріч підприємцям, а результат уже має бути за ними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: