Сьогодні, 6 лютого, стартує реєстрація на ЗНО для тернопільських абітурієнтів

Опубліковано:
6 Лютого, 2017

Важлива інформація для абітурієнтів з Тернопільщини: наступного тижня розпочнеться реєстрація на основну сесію Зовнішнього незалежного оцінювання, пишуть Тернополяни.

Про це на брифінгу повідомив директор УЦОЯО Вадим Карандій.

За його словами, офіційний старт реєстрації на основну сесію ЗНО – 6 лютого о 10:00 год. Триватиме вона до 17 березня. В той же час, зміни до реєстраційних даних вноситимуться до 31 березня. Основна сесія ЗНО триватиме з 23 травня по 16 червня.

Обов’язковий предмет для ЗНО, результати якого будуть враховуватися як державна підсумкова атестація, – українська мова та література. Другим обов’язковим предметом є математика або історія України. Результати цих з предметів також будуть зараховані як ДПА. Третій предмет випускник обирає з переліку 12 предметів, з яких проводиться тестування. Четвертий предмет випускник обирає за власним бажанням, результати з нього будуть зараховані як результат вступу до ВНЗ.

Читайте також

У Тернополі обговорили, як зробити ОТГ турпривабливішими

Реєстрація на додаткову сесію ЗНО для учасників АТО та осіб, що проживають на неконтрольованих територіях пройде з 3 до 20 травня. Вона триватиме з 3 по 12 липня.

– Випускники шкіл реєструються через загальноосвітній заклад. Всі інші особи, які бажають скласти ЗНО, можуть зареєструватися самостійно через сайт УЦОЯО, – додає директор УЦОЯО Вадим Карандій. – Також при вступі до ВНЗ у 2017 році будуть враховуватися результати ЗНО 2016 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: