У рамках виконання партнерської платформи – проекту громадської організації “Туристична Асоціація Тернопілля” – “Громада. Розвиток. Туризм” відбулася зустріч на тему ” Використання туристично-рекреаційного потенціалу територій для створення конкурентноспроможних громад”. Участь у заході взяли представники об’єднаних територіальних громад, фахівці відділу туризму ОДА Назар Яворський, експерти галузі – розробники Стратегії розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки з Сергій Гунько. Проведення цієї зустрічі ініціювали туристична агенція “Оксамит КЛ”  та туристична ініціатива Коза плей (Ігор Мамус та Сергій Ткачев).

Під час заходу обговорили проекти які є актуальними та цікавими для місцевих громад: ” Україна Дивен край” та “Килимовий маршрут”. Усі проекти реалізуються на Тернопіллі та є не тільки цікавими але і прибутковими для громад у напрямку розвитку зеленого і рекреаційного туризму. Також ГО ” ТАТ” ініціювало проведення театралізованого дійства до Стрітення (14 лютого) і проведення фестивального конкурсу до Великодніх свят -” Об’єднаймося разом в християнському колі” (міський конкурс на найсмачнішу паску та найбільше міжконфесійне коло з гаївками, також по місту). Асоціація відкрита до ініціатив і запрошує охочих до співпраці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: