У тернопільських маршрутках планують запровадити електроний квиток

Опубліковано:
12 Січня, 2017

Спеціальні валідатори для розрахунку карткою планують встановити у міських маршрутках. Про таке нововведення повідомив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський.

За його словами, на конкурсній основі вже вибрали оператора, який готовий провести відповідні роботи та співпрацювати з перевізниками.

Коли саме ця система запрацює у міських маршрутках в управлінні транспорту поки не кажуть, проте зазначають, що це ніяк не погіршить якість перевезення. 

Читайте також

Для водіїв тернопільських маршруток нова поліція “не закон”? (Відео)
Пасажири тернопільських маршруток скаржаться, що до них не доносять всієї інформації
Водії тернопільских маршруток вперто продовжують порушувати ПДР (Відео)

– На конкурсних засадах відібраний оператор електронних систем, який готовий встановити валідатори у міських маршрутках. Тепер цей оператор буде зв’язуватись із перевізниками і говорити, як саме і коли можна запровадили електронний квиток на їхньому маршруті, – розповів Ігор Мединський.

Нагадаємо, що Тернопіль перше місто в Україні, де запрацював  електронний квиток у громадському транспорті. Поки що таке нововведення працює у міських тролейбусах.

Експерти зазначають, що електронні квитки – це європейська практика місцевих перевезень, яка довела свою ефективність у країнах ЄС, в тому числі у таких як Польща, Угорщина та Чехія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: