Пасажири тернопільських маршруток скаржаться, що до них не доносять всієї інформації

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016

Тернополяни скаржаться на те, що у салонах міських маршруток не вказано всієї інформації, яка там має бути, а саме: вартості проїзду та прізвищ водіїв. З такими зверненнями, зокрема, до депутата міської ради Віктора Генсерука апелюють жителі Тернополя. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook:

«Реагуючи на численні звернення громадян щодо неповноти інформації, яка розміщена в маршрутних таксі нашого міста, я особисто здійснив моніторинг цієї проблеми і дійсно не побачив в багатьох маршрутках:

– вартість тарифів для всіх категорій громадян;

– прізвище водія.

Знаходячись в салоні транспортного засобу, неможливо ідентифікувати номер маршруту та яка саме маршрутка здійснює цей маршрут. Також неможливо з’ясувати, хто є власником маршрутки, немає жодного телефону, куди б могли поскаржитись пасажири.

Я підготував депутатський запит та протокольне доручення з цього приводу. Запит схвалений сьогодні на сесії.

Впевнений, це допоможе тернополянам та гостям файного міста, які користуються послугами маршрутного таксі, та посилить контроль роботи перевізників з боку громадськості» – пише Віктор Генсерук.

А саме на сесії Тернопільської ради схвалили такі пропозиції депутата Віктора Генсерука:

Перевірити розміщення повної інформації для пасажирів згідно Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.

Продублювати передній та задній трафарет із номером маршруту в салонах автомобільного транспорту в режиму маршрутного таксі.

Розробити зразок додаткового типового інформаційного бланку, який повинен містити такі відомості: вартість проїзду всіх категорій пасажирів; реєстраційний номер транспортного засобу; відомості про водія, перевізника та страховика; контактні телефони: гаряча лінія міської ради та управління транспорту, комунікацій та зв’язку міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: