У «Подолянах» дівчині «зняли прокляття» за 8 тисяч гривень

Опубліковано:
8 Січня, 2017

В один із магазинів, що  торгово-розважальному центрі “Подоляни” зайшла жінка. Вона підійшла до продавця і попросила допомогти матеріально, мовляв не вистачає на ліки та харчі. Дівчина дала невідомій десять гривень. Остання подякувала і розповіла, що над дівчиною висить зле прокляття. Її майбутнє сімейне життя під загрозою, вона не зможе знайти чоловіка та вийти заміж, – пише За Збручем.

Двадцятилітня тернополянка злякалася почутого. Проте співрозмовниця запевнила, що вихід є і вона може допомогти. Вартуватиме послуга тисячу гривень. Дівчина при собі мала лише половину суми, решту додала перснем та сережками на загальну суму 8260 гривень. Незнайомка залишила номер мобільного і пообіцяла все повернути після того, як зніме прокляття. Наступного дня “помічниця” не прийшла, тому жертва подзвонила до неї. Незнайомка сказала, що зайнята і перетелефонує пізніше.

Читайте також

На Тернопільщині почастішали випадки скоєння злочинів особами інших національностей
За зняття «родинного прокляття» тернополянка віддала шахрайкам усі заощадження
Купив кота в мішку

За деякий час дівчина зрозуміла, що стала жертвою шахрайки, тому 4 січня прийшла до поліції писати заяву. Уже наступного дня правоохоронці проведеними оперативно-розшуковими заходами піймали тридцятичотирьохлітню шахрайку. Остання в усьому зізналася і повернула гроші та коштовності. Вона запевняє, що це вперше пішла на злочин і обіцяє, що більше таке не робитиме. Затримана – жителька Волинської області, розповідає, що має четверо дітей. Правоохоронці перевіряють дану інформацію, а також  причетність підозрюваної до скоєння схожих злочинів.

Аферистка відповідатиме перед законом за статтею 190 частина 1 ККУ – шахрайство, повідомляють у поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: