Майже сорок тисяч гривень авансу за партію мінеральних добрив перерахував підприємець з Гусятинського району фірмі, яка нібито зареєстрована у Києві. На товар чекав понад тиждень, але так його і не отримав.

Мінеральні добрива за вигідною ціною запропонував купити чоловік, який зателефонував підприємцю і представився директором столичної фірми.  Аграрій погодився придбати партію товару у сто тонн. Зійшлися, на доставці першої сорокатонної партії. 391 тисячу гривень перерахував на рахунок постачальника покупець.  Згодом йому зателефонували нібито із львівської фірми-перевізника й повідомили, що вантаж доставлять найближчим часом. Однак товару піідприємець так і не дочекався. Майже тиждень він щодня телефонував перевізнику, який запевняв, що міндобриов ось-ось прибуде. А зрештою взагалі перестали відповідати на дзвінки. Потерпілий дотелефонувався до перевізника вже з кабінету слідчого. На превеликий подив голос слухавці заявив, що жодних угод ні з ним, ні з постачальником ніхто не укладав.

Правоохоронці з’ясовують, хто виявився шахраєм –  постачальник, який не відвантажив міндобрива, чи фірма-перевізник, яка не виконала свої зобов’язання.

 За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: