Смолоскипна хода з нагоди 108-ї річниці від дня народження Степана Бандери

Опубліковано:
1 Січня, 2017

Сьогодні, 1 січня, у Тернополі відбулася смолоскипна хода з нагоди 108-ї річниці від дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів, Героя України Степана Бандери.

Гасло маршу: «Ніщо не зупинить ідею час якої настав». «Правий Сектор» Тернопільщини традиційно взяв участь у вшануванні Провідника разом з ВО «Свобода», іншими національно-патріотичними організаціями нашого міста та небайдужими національно свідомими громадянами.

Збір учасників відбувся о 18:00 біля “Маяка” на вулиці Дружби. Марш пройшов центральними вулицями міста та завершився біля пам’ятника героя України Степана Бандери.

Тернополяни щорічно виходять вшанувати пам’ять Провідника, його чин та ідею. Його невмирущий життєвий приклад став дороговказом уже для кількох поколінь українців у боротьбі за Українську Самостійну Соборну Державу, його жертовність надихає і сьогоднішніх борців які, як і воїни УПА, продовжують війну з окупантом.

Читайте також

Тернопільщина вшановує пам’ять Степана Бандери (Фото)
15 фактів про «бандерівців», або Що не кажуть про Степана Бандеру ще й дотепер
Особистий охоронець Степана Бандери був родом із Бабинців, що на Борщівщині

Тому постать Степана Бандери в сьогоднішній час є культовою та веде нас шляхом боротьби за незалежну національну Українську державу, за яку боровся Провідник, та боротьба, за яку продовжується і сьогодні.

“Правий сектор” і надалі стоїть на позиціях українського націоналізму, які подав Степан Бандера, продовжує його велику справу та вшановує пам’ять людини, на честь якої нас, українців, вже не одне покоління гордо величають «бандерівцями».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: