Як Надал «тусувався» в Києві, а наступного дня прилетів до Тернополя із самим Гройсманом

11.12.2016 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

7 грудня міський голова Тернополя Сергій Надал розважався на вечірці, присвяченій 7-річчю інтернет-видання LB.ua.

Тернопільський мер, аніскільки не ніяковіючи, «тусувався» на світському заході разом з іншими запрошеними VIP-гостями: віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком, главою адміністрації Президента Ігорем Райніним, главою Національної інвестиційної ради Борисом Ложкіним, міським головою Києва Віталієм Кличком, радником глави МВС Антоном Геращенком, заступником міністра по окупованих територіях Георгієм Тукою, секретарем РНБО Олександром Турчиновим, главою ДФС Романом Насіровим, народними депутатами Мустафою Найємом, Віктором Чумаком, Сергієм Власенком, Тетяною Чорновол та ін.

Читайте також

Завдяки Гройсману тернопільська маршрутка прославилася на всю Україну (Відео)
Сергій Надал і Володимир Гройсман відкрили у Тернополі відремонтоване інфекційне відділення
В тернопільському аеропорту приземлився перший літак

Детально подивитися на розмах святкування і хто був на вечірці можна ТУТ.

Сергій Надал мало того, що розважився на вечірці Соні Кошкіної та у неформальній обстановці поспілкувався із найвпливовішими людьми країни, то ще й спромігся наступного дня привезти до рідного Тернополя прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Саме так розцінили тернопільські ЗМІ те, що прилетіли посадовці одним літаком.

Як бачимо, Надал вражає і «вражає». Встигає все й усюди: і в Києві «потусуватися» на крутих вечірках, і свої посадові обов’язки виконати. Та ще й на фото зі святкування потрапити – не випиваючи шампанське, а пишучи щось у книгу, мабуть, свої побажання для інтернет-видання LB.ua.

Просто мастак!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі