Сергій Надал і Володимир Гройсман відкрили у Тернополі відремонтоване інфекційне відділення

09.12.2016 10:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Інфекційне відділення комунальної лікарні швидкої допомоги відкрили в Тернополі після реконструкції. Кошти на ремонтні роботи були надані на умовах співфінансування від Тернопільської міської ради та Державного фонду регіонального розвитку.

Відкривали відділення міський голова Сергій Надал та Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

- Це відділення хоч і працює при міській лікарні Тернополя, проте надає медичну допомогу також і жителям області, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Ремонтні роботи розпочалися ще у 2014 році. За цей час повністю відремонтовано та утеплено фасад приміщення, замінено вікна на енергозберігаючі, інженерні комунікації, у палатах проведено ремонти, облаштовано санвузли, проведено гарячу воду, облаштовано окремі інфекційні бокси. Загалом створені кращі умови як для роботи лікарів, так і лікування пацієнтів.

З нагоди відкриття інфекційному відділенні було подаровано електрокардіограф.

Зазначимо, що загалом на реконструкцію інфекційного відділення було витрачено майже 9,5 млн. грн. - 5,5 млн. грн. з Державного фонду регіонального розвитку та 4 млн. грн.з міського бюджету Тернополя. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі