Квартири, будинки, розкішні автомобілі та банківські рахунки організаторів компанії «Helix» арештувала поліція

Опубліковано:
7 Грудня, 2016

Поліція наклала арешт на численне майно організаторів «Хеліксу», які обманули людей, наскільки уже відомо, на 4,5 мільйонів гривень.

Читайте також

Один з керівників фінансової піраміди «Helix» Дмитро Нагута заплатив заставу 5 млн і вийшов з-під варти (Відео)
Ошуканих «Хеліксом» просять звертатися до правоохоронців
Рішення суду з приводу запобіжного заходу для засновників «Хелікс», яких підозрює прокуратура у шахрайстві (Відео, оновлено)

«Арешт наклали на дві квартири у Києві, квартира у Ковелі, Хмельницьку,  два приватних будинки у Хмельницькому, автомобілі «Бентлі», «Кадилак», «Вольксваген-транспортер», побутова техніка, значні суми коштів на 30-ти банківських рахунках.За останні 2 дні до правоохоронців надійшло ще 20 заяв, у яких аферисти загалом видурили ще півтора мільйона гривень. Усе це майно перебувало у власності трьох організаторів компанії «Хелікс», – розповів начальник управління головного управління Національної Поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: