Один з керівників фінансової піраміди «Helix» Дмитро Нагута заплатив заставу 5 млн і вийшов з-під варти (Відео)

Опубліковано:
6 Грудня, 2016

Один із затриманих керівників компанії «Helix» Дмитро Нагута, якого затримали і посадили під арешт, як співорганізатора фінансової піраміди, заплатив заставу в розмірі 5 млн грн. та вийшов з-під варти.

На сторінці компанії «Helix» уже навіть анонсують вебінар Дмитра Нагути, який відбудеться найближчим часом. Під час цього вебірану  підозрюваний у фінансовому злочині планує поділитися тим, що відбувається у «Helix» та про «майбутні плани та перспективи розвитку».

Читайте також

Продавали квартири й машини, щоб вкласти у «Хелікс»: трійцю лідерів фінансової піраміди суд у Тернополі взяв під варту
Рішення суду з приводу запобіжного заходу для засновників «Хелікс», яких підозрює прокуратура у шахрайстві (Відео, оновлено)

Нагадаємо, ми уже писали, що люди продавали квартири, автомобілі, та втратили значні кошти, віддавши їх у руки аферистам «хейліксу». Обмануті вкладники очікували, що компанія з відсотками поверне їм вклади та збагатить. Проте, як виявили працівники СБУ,  «Helix» ніщо інше як організація аферистів. Власники компанії обіцяли вкладникам 240% річних, а залишили людей з нічим. Тернопільський міськрайонний суд  постановив, керівників фінансової піраміди Дмитра Нагуту, Романа Фелика та Богдана Воронцова посадити за ґрати два місяці, або ж вони можуть заплатити заставу — 5 мільйонів, 2,5 мільйона і 1 мільйон гривень відповідно. Наразі прокуратурі Тернопільської області, слідству відомо про більш як 2,5 мільйони гривень, які видурили аферисти у людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: