Журналісти показали розкішне життя екс-прокурора Тернопільської області (Відео)

Опубліковано:
18 Листопада, 2016

Екс-прокурор Волинської області Андрій Гіль після звільнення з правоохоронних органів добудував розкішний маєток поблизу Луцька, а його дочка й зять придбали кілька квартир, земельних ділянок і нових авто бізнес-класу.

Про це йдеться в журналістському розслідуванні Юрія Горбача для “Слідство.Інфо”, пише Громадське.

Читайте також

Екс-прокурор Тернопільщини Олександр Мартинюк має що приховувати (Відео)
Прокурор-вбивця намагається уникнути покарання
Вчені-фізики доводять, що жити можна вічно

Андрій Гіль працював в органах прокуратури з 1984 року до квітня 2014 року. В період з лютого по квітень 2003 року – прокурор Тернопільської області. Прокурором Волинської області він був у 2003-2005 роках і в 2007-2011. З 2011 до 2013 року працював заступником прокурора Рівненської області, а з листопада 2013 року і до звільнення з прокуратури – заступником прокурора Волинської області.

Його дружина Тетяна Гіль із 2012 року працює в структурі управління Державної міграційної служби у Волинській області, а до того очолювала рекламний відділ у приватному підприємстві “Волиньавтомотосервіс” Петра Гордійчука.

Старша донька Галина Терещук (Гіль) працює помічницею судді у Луцькому міськрайонному суді, але більше 2 років перебуває у декреті. А її чоловік Юрій Терещук у вересні 2015 року обійняв посаду заступника начальника Волинської митниці, але навесні став фігурантом скандалу, а у вересні 2016 року його звільнили через імовірну причетність до торгівлі бурштином. Втім, у жовтні суд поновив Терещука на посаді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: