Широко відомий факт, що для прокурорів, суддів та інших високопосадовці в нашій країні «закон не писаний». Чому так? Бо маючи зв’язки вони легко виходять сухими із води. Однак так не має бути, бо всі оці маріонетки в руках режиму вбивають, гвалтують, обкрадають звичайний народ.

7 липня заступник прокурора Кременецького району Юрій Ковалик, будучи за кермом в стані алкогольного сп’яніння, спричинив аварію, в результаті якої загинула людина. Незважаючи на очевидні докази, окремі високопосадовці з оточення Ковалика всіма способами намагаються прикрити справу, впливаючи на слідство та пробуючи приховати докази, через що справа тягнеться ось уже більше трьох місяців. В той час у колишнього прокурора навіть не відібрали водійські права, обійшлись лише звільненням з правоохоронних органів та призначенням домашнього арешту, і то лише в нічний час.

19 жовтня у Збаражі мав відбутись суд над підозрюваним Коваликом. «Правий сектор», будучи зацікавленим у тому, щоб розслідування і судові засідання були справедливими і об’єктивними, тримає цю справу під особистим контролем. Тому активісти ПС приїхали зранку в Збараж простежити за ходом судового процесу. Однак Ковалик не прибув до суду в зазначений час. Адвокат підозрюваного повідомив суддю в усній формі (хоч, за процедурою, він мав би подати письмову заяву перед початком засідання), що підозрюваний захворів і знаходиться в Шумській лікарні на стаціонарному лікуванні.

Активісти вирішили провідати Ковалика й особисто перевірити стан його здоров’я. Тож правосекторівці вирушили до Шумської лікарні з метою розшукати там екс-прокурора. Прибувши на місце, виявили, що підозрюваний в лікарні не перебуває. Як з’ясувалось, у цій лікарні працює тітка Ковалика, яка виписала йому, швидше за все, «липову» довідку про те, що у нього грип.

Для чого адвокат збрехав про перебування Юрія Ковалика в лікарні на стаціонарному лікуванні? Залишається невідомим.

Процес навмисне затягують. Екс-прокурор старається уникнути покарання, використовуючи своїх знайомих у правоохоронних органах. В поліції навіть не знають, де зараз знаходиться підозрюваний, що дає йому змогу втекти від справедливої кари.

«Правий сектор» буде продовжувати контролювати цю справу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: