Про нас


TeNews

Новинний сайт TeNews є прикладом одного з кращих стартапів у галузі Інтрнет-медіа на Тернопільщині. Мета сайту – зібрати, впорядкувати і виділити найважливіші новини за день на Тернопіллі.

Лише за кілька перших місяців роботи сайт досяг такої ж кількості унікальних відвідувачів на добу, як і сайти, що працюють на місцевому інформаційному просторі кілька років, і далі збільшує кількість читачів.

У перспективі сайт розширюватиметься як появою підрозділів з тематичними новинами, інтернет ТБ і інтернет-радіо.

Команда сайту TeNews працює на результат – читач, який зайшов один раз, відразу обирає лише наш сайт, щоб бути обізнаним у всіх місцевих новинах.

Запрошуємо до співпраці авторів, журналістів і фотографів.

Пропозиції і побажання надсилайте на електронну пошту tenews.te.ua@gmail.com або скористайтеся формою зворотного зв’язку у рубриці «Контакти».

Засновник / редактор сайту - Тарас Савчук.

Ідентифікатор вебсайту в Реєстрі субєктів у сфері медіа - R40-01727.
Рішення Національної ради від 26.10.2023 року № 1176.


Редакційна політика

Без упередженості

Наші Журналісти — це особистості, які мають ті ж самі людські властивості, що й будь-хто інший. Звісно, нам може бути до вподоби або не до вподоби той чи інший персонаж у наших матеріалах. Але ми до всіх ставимося із повагою та без підкреслення будь-яких упереджень.

Називаємо речі своїми іменами

Ми ґрунтуємо нашу роботу на фактах, утримуючись від власних суджень. Наші публікації викладені у спокійному тоні, і ми утримуємося від яскравих епітетів, оціночних суджень та риторичних питань. Ми надаємо читачеві інформацію, залишаючи йому вільність у робленні висновків.

Без олігархічного фінансування

Ми не співпрацюємо з олігархами. Ми не хочемо бути інформаційною зброєю, тому наше фінансування прозоре та відкрите.

Незалежність

Ми є незалежними, що дозволяє нам висловлювати свою позицію стосовно всіх подій. Нас не гонимося за трафіком. Обираємо теми, які часто залишаються непоміченими. Наша ціль — глибокий аналіз, ми прагнемо докопатися до суті подій. Ми оперативно реагуємо на новини і розповідаємо лише про те, що є дійсно важливим.

Читачі завжди на першому місці

Ми прагнемо зберігати стандарти журналістики та проявляти повагу до наших читачів. Тому ми завжди перевіряємо кожен факт та інформацію, яку публікуємо. Ми утримуємося від передачі думок експертів, якщо вони не підтверджені, і не поширюємо чуток чи думок з соціальних мереж, але довіряжмо власним джерелам.

Перевірена інформація

Ми пишемо зрозумілою мовою, щоб наші матеріали було легко та приємно читати. Ми не використовуємо канцеляризми, штампи та слова-паразити. Ми розуміємо, в чому різниця між журналістикою та письменництвом, тому наші матеріали чіткі, логічні та послідовні.

Постійне вдосконалення

Ми знаємо, що потрібно постійно вчитися. Тому ми адекватно реагуємо на критику та прислухаємося до потреб читача. Наші журналісти та редактори відвідують тренінги та семінари, вивчають досвід найкращих ЗМІ та втілюють їх принципи.