Володимир Гевко

Українська політика – це більше шоу-біз, аніж, власне, політика

10.03.2016 22:16   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Володимир Гевко

Усе заточене під публічність - будь-який вітчизняний можновладець і пальцем не поворухне, якщо цього ніхто не побачить. Усе заради рейтингу, при чому рейтингу найгіршого штибу - медіа-упізнаваності. Плювати на прагматику, головне - накрутити собі рекламних контактів перед виборами. Обличчя головні, тексти на політичних білбордах навіть не другорядні, вони восьмирядні.


Справжній фейсбук - це політична агітація будь-яких виборів на Україні.


Найбільша біда в тому, що наші політики є суперзірками. і поводяться відповідно - вередливі, розбещені і п'яні за кермом. Якби своїх дико диссонуючих із офіційними з/п авт - то ше пів біди. П'яні за кермом країни.


Соціальні ліфти в українському політикумі шугають із швидкістю експресів - шшшуууух! І от ти у же із провінційного містечка сидиш у Верхновній раді, кнопки натискаєш. Шуууух! і ти вже за рік, оточившись помічниками, на лексусі, практично король, благо, свита є.


Колись одного із семи найголовних політиків Швейцарії спитали, чи не бояться вони всі разом летіти у одному вертольоті і шо буде, якшо вертоліт розіб'ється. Відповідь була геніальна - буде горе у семи швейцарських родинах. Все. Сім менеджерів, хай навіть топ-топ-топ-рівня.


Український народ сприймає нашу політику як серіал, не більше. Хто впав зі сходів, кого отруїли, хто в Шустера найкрасномовніше матюкався. А актори раді старатись - драматичні ефекти, екскаватори, інвалідні візки, сердечні приступи на лавках підсудних. Фабрика мрій.


Наразі ми не будуємо державу. Наразі ми "граєм кіно".


От тільки у рекламних паузах тепер не рекламують хед-енд-шолдерс.


У рекламних паузах тепер луплять із "градів".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальні мережі  

Коментарі