У Тернополі на підтримку „Правого Сектора” організовують благодійний концерт

Благодійний концерт по збору коштів на підтримку бійців Добровольчого Українського корпусу „Правий Сектор” відбудеться в „Хмільному щасті” 30 січня.


 

Цього разу виступатимуть гурти „Широкий Лан”, JORYI KLOC, „Фіра”, „Новинний Кудень”, „Друг Арій”, поетичний сектор „Голос крові”.

 

- Ми не тільки збираємо кошти, а й згадуємо загиблих в боях бійців, зокрема і з нашого корпусу, - розповіла співорганізатор концерту „Сталевий промінь волі” Ірина Бревко. – Фінансова підтримка також важлива, бо наш корпус не визнаний на державному рівні, його забезпечують лише волонтери. Хочемо ще й морально підтримати хлопців, бо на такі концерти приїжджають наші хлопці зі Сходу. Наприклад „Голос крові” – це поетичний сектор, це люди, які перебувають там, на Сході, і пишуть вірші про бійців, про події, які відбуваються там. Вони приїжджають на такі концерти і читають свої вірші.

 

Нагадаємо, це вже не перший концерт в рамках проекту „Сталевий промінь волі” у Тернополі. Перший відбувся торік наприкінці листопада і мав великий успіх. Чимало тернополян відгукнулося на заклик підтримати добровольчий корпус.

 

- Ми хочемо зібрати гроші не просто на шкарпетки, бо на свята, на Миколая, хлопцям багато надарували таких речей, принаймні шкарпеток у них зараз достатньо, - розповіла Ірина Бревко. – Із першого концерту є близько 15 тисяч гривень, тому хочемо ще дозбирати і купити щось більше. Після концерту ми обов’язково відзвітуємо перед тернополянами, як саме допомогли бійцям.

 

На концерті буде можливість підтримати бійців і добровільними пожертвами. На вході будуть волонтери зі скринькою. Там можна буде скласти пожертву коштами.

 

- Ми не тільки на концерті збираємо кошти, - зазначила активістка. - В Штаб „Правого Сектора” в Тернополі в готелі „Україна” оф. 42, можна приносити і речі, і пожертви на підтримку добровольчого корпусу.

До слова, концерти на підтримку бійців „Сталевий промінь волі” організовують не лише в Тернополі, а й в Києві, зазначила Ірина Бревко. Також схожий захід, але з іншою назвою „Штурм”, відбувся у Львові. Планується провести такий концерт і в Луцьку.

 

Квитки на концерт у Тернополі можна придбати за тел. 097-186-39-59, а також в ЦУМі у відділі „Коніка”. Ціна квитка: попередній продаж – 60 грн, в день концерту – 80 грн.  Початок о 19 годині.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://te.20minut.ua/Kontserty/u-ternopoli-na-pidtrimku-%E2%80%9Epravogho-sektora%E2%80%9D-orghanizovuyut-blaghodijni-10431935.html  

Коментарі