Терорист «ЛНР» став на захист Савченко, розказавши правду про її полон (ВІДЕО)

23.03.2015 14:33   Джерело: Патріоти України
Опубліковано : Олег Жак

Хотів  того    бойовик чи ні, але він спростував брехню російського слідства. Бойовик “ЛНР” Єгор Російська, “комендант” окупованого міста Лутугине розповів про подробиці полону української льотчиці Надії Савченко, повідомляють Патріоти  України.

 

З його слів випливає, що льотчиця була взята в полон на території Луганської області, а не була затримана на території РФ, як стверджують російські слідчі. За словами Єгора Руського, він брав участь у бою під селищем Металіст Луганської області 17 червня 2014 року.

 

“Надію Савченко взяли в полон між годиною і двома, оскільки вона потрапила в полон якраз перед атакою на нас танками, яка була в районі двох годин. У полон її брав не я, в полон її брав бойовий товариш, мій друг”, – згадує він. “Я був присутній при її допиті. Її запитали снайпер вона чи ні вона сказала, що не снайпер, у неї автомат, що вона просто навідник. Ось власне все, що було сказано, коли її взяли в полон”, – зазначив бойовик.

 


 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Патріоти України  

Коментарі