“Тернопільські дні моди” вразили вишиванками (Фото)

31.08.2016 21:43   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

27 серпня в Тернополі просто неба пройшли “Тернопільські дні моди”. Українські дизайнери демонстрували свої колекції, а моделі дефілювали на подіумі, який стояв посеред Театрального майдану, - пише За Збручем.

 

Почався показ із симфонічного оркестру Тернопільської обласної філармонії. Першу колекцію старовинного одягу показали Тернопільський краєзнавчий музей. Після них можна було побачити сорочки від бренду “Барвиста вишиванка”.

 

Також моделі продемонстрували колекцію «Рушників» від Олександри Теліженко. Митець провела понад 30 персональних виставок. З них 6 закордонних: Бельгія, Польща, Чехія, Білорусія, Росія, США.

 

Крім цього, свої колекції показували такі дизайнери, як Ірина Цісецька, Оксана Чміленко, Анастасія Василик, Лілії Братусь, Елли Ковтун.

 

Колекції «Гетьманівна» та «Мольфарка» показали традиції та особливості етнічного костюму. Моделі створені студентами Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, керівник – Оксана Грицай.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі