Володимир Гевко

Літо завжди проходить за системою all inclusive

Літо, як епоха

20.08.2016 18:43   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Володимир Гевко

Літо завжди проходить за системою all inclusive. Щедрі столи, прекрасні номери видом на все, на що варто дивитись і клієнто-орієнтована погода.

 

Останні дні серпня дуже нагадують останій день морського відпочинку, коли вже спаковані валізи, але ще є пів-дня перед автобусом, щоб піти в море.

 

 

Все найцікавіше завжди відбувається на зламі епох. Саме тому зараз настає період отої безпричинної меланхолії та португальської печалі за літом, прожитим аби-як. І попустить нас вже аж десь в середині вересня, коли осінь почне розпалювати свої вогні, щоби багряними феєрверками на кронах дерев відволікти нас від незворотньої втрати літа.

 

ЧИТАЙТЕ БЛОГИ ВОЛОДИМИРА ГЕВКА

 

Вік людини недаремно рахують літами - бо це єдина пора року, котру можна рахувати життям) Далі - тільки масова міграція людства в осінь. Діти впіймані кабінетами з свіжо полакованими підлогами, дорослі городами і клопотами, а ті поодинокі щасливці, що профрілансили все літо - мусять вертатись на галери під ритми корпоративних мелодій, відбитих на барабанах. Літо вже потріскує по швах красивим кракелюром і скоро розсиплеться кольоровою купою яблук і школярів.

 

В листках дерев вже розпалюють ритуальні вогнища, на котрих у жовтні буде спалений свіжий труп літа, а його білий попіл розвіється по землі із першим снігом. І ми, осиротілі, чекатимемо повного обороту колеса сансари, щоб літо народилося знову.

 

Farewell summer.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальні мережі  

Коментарі