Бути підприємцем – це особлива праця і покликання, - Тарас Демкура

02.09.2016 23:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Шановні колеги, друзі!

У першу неділю вересня в Україні традиційно відзначають День підприємця!

Саме ви активно розвиваєте сектор економіки, створюєте робочі місця, реалізовуєте нові бізнес-проекти, забезпечуючи надійне підґрунтя для добробуту громадян. Ви взяли на себе відповідальність за благополуччя не тільки своєї сім’ї, а й кожного, хто у вас працює.

Як на мене, підприємці – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітання рідного міста та країни. Бути підприємцем – це особливий праця і покликання, де успіх залежить від власних сил, розуму та вміння будувати бізнес.

У цей святковий день бажаю всім невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості у справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

Щиро зичу успіху, впевненості у власних силах, надійних партнерів, невичерпного потоку клієнтів і подальшого процвітання!

Віце-президент з регіонального розвитку Міжнародного торгової палати ICC Ukraine, підприємець Тарас Демкура.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі