30 листопада у Києві – Молитва за Україну

Опубліковано:
29 Листопада, 2014

З ініціативи Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета 30 листопада 2014 р., в неділю, о 14 годині на Михайлівській площі Києвавідбудеться спільна Молитва за Україну з читанням Акафісту до Покрова Божої Матері. До участі в молитві запрошені глави, духовенство та вірні Православних Церков, УГКЦ, РКЦ та всі християни.

 

Одночасно з молитвою в Києві Святійший Патріарх Філарет благословив провести 30 листопада о 14 годині такі молебні з Акафістом до Покрова Божої Матері в усіх єпархіях Київського Патріархату.

 

Від усього серця в молитві за мир в Україні, за зупинення нашестя чужинців на нашу землю 30 листопада одночасно звернімося до Пресвятої Діви з всенародним проханням: «Радуйся, Радосте наша, покрий нас від усякого зла чесним Твоїм омофором!»


alt

 

 Прес-центр Київської Патріархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #30 листопада, #анонс, #молитва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патріарх, #тернопіль, #тернопільські новини, #філарет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: