Поліція охорони нагадує: маленькі датчики рятують від великої біди

Опубліковано:
9 Лютого, 2024

Який тепловий датчик обрати: інтегральний чи пороговий? Чи краще димовий? А якщо це кухня і там періодично буває багато пари? А якщо приміщення виробниче, де високий рівень запиленості чи високий теплообмін? Може, в такому разі доцільно поставити лише датчик полум’я? А що, бувають і комбіновані датчики?

Ці та багато інших запитань ставлять інженерам поліції охорони замовники послуги пожежного нагляду, адже в справі безпеки дрібниць не буває і кожна деталь вагома.

У межах всеукраїнського проєкту «Пожежне спостереження доступне кожному» поліцейські охорони вкотре наголошують: важливо не тільки обрати правильні види датчиків, а й правильно їх розташувати й обслуговувати. Від цього залежить ефективність протипожежної системи помешкання, офісу, складського чи виробничого приміщення тощо.

Маленькі датчики рятують від великої біди. Тож довірте пожежну безпеку професіоналам, зателефонувавши на 9899, і отримайте відповіді на всі свої запитання. Лінія працює цілодобово. Дзвінки з мобільного безкоштовні.

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: