«Рівний – Рівному»: ефективна комунікація і взаємопідтримка поліцейських

Опубліковано:
21 Листопада, 2023

Троє працівників Управління поліції охорони в Тернопільській області пройшли тренінгове навчання за програмою «Рівний – Рівному». Це старший інспектор з особливих доручень відділу кадрового забезпечення лейтенант поліції Андрій Матлак, інспектор групи з фізичної безпеки батальйону УПО старший лейтенант поліції Ярослав Дідух та інспектор взводу охорони об’єктів та публічної безпеки батальйону УПО старший лейтенант поліції Володимир Войтович.

Спікерами тренінгу були інспектор групи «Титан» батальйону УПО капітан поліції Сергій Рабченюк і психолог відділу кадрового забезпечення УПО Марія Марусяк.

– Цього разу ми провели навчання спільно з Головним управлінням Національної поліції України в Тернопільській області, – зазначила Марія Марусяк. – Учасники навчань отримали сертифікати, що дають їм право бути консультантами своїх колег із питань мотивації, професійного вигорання, стресостійкості та інших психологічних аспектів. Такий тренінг – важливий крок до ефективної комунікації і взаємопідтримки серед правоохоронців.

null

 

null

 

null

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ефективна комунікація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #поліця охорони, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: