Фермерське господарство «Гадз» з Тернопільщини почало реалізацію помідорів власного врожаю

Опубліковано:
30 Серпня, 2023

ФГ “Гадз” з Тернопільщини продає великим та дрібним гуртом помідори, вирощені на власних полях, в національних та регіональних торгових мережах. Продукція вирощена відповідно до сучасних продуктивних технологій овочівництва. В наявності сорти для свіжого ринку, переробки та консервації. 

Придбати помідори на Тернопільщині можна і в фірмових магазинах ФГ «Гадз» та мережі магазинів «Європа». А ще аграрії запрошують партнерів до співпраці, телефонуйте +380 (67) 352 61 38. Для великого гурту телефонуйте за номером телефону +380 (96) 917 07 37.

Нагадаємо у ФГ вирощують 3 гібридні сорти томатів. В їх підборі дуже велику роль відвели саме сумі ефективних температур і кількості днів до виходу з розсади.

Масштаби господарства дуже великі й велику кількість людей залучили до збору. Помідори почали збирати від 10 серпня і і планують закінчити 10 вересня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #врожай, #гадз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #помідори, #реалізація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: