Смаколики, автівка, будівельні матеріали: волонтери «Української команди» Тернопільщини знову доставили на фронт допомогу (відео)

Опубліковано:
27 Липня, 2023

Домашні смаколики, адресні вантажі, військове спорядження та інші речі – вже понад пів року волонтери «Української команди» доставляють воїнам на фронт посилки від рідних.

Окрім цього, власними силами вони збирають допомогу для захисників відповідно до запитів з фронту.

Цими днями «Військова пошта» повернулася з чергової поїздки. Вантаж доставили на Харківщину, Донеччину та Запоріжчину.

– Ми працювали за запитами наших воїнів із 44-ї бригади, 105-ї бригади. Запакували бус скобами. Вони потрібні для будівництва укріплень. Також передали плівку, а минулого разу – цвяхи, – розповіла волонтерка «Української команди» Тетяна Комісарчук.  

Для бійців 44-ї бригади волонтери доставили ще інструменти та BanderaPower – зарядну станцію, яка потрібна для заряджання старлінків та телефонів.

Волонтери беруться доставляти і великі вантажі. Цього разу відвезли на передову відремонтований причіп та автівку.

– Доставили автомобіль, який було відремонтовано волонтерськими коштами та коштами військовослужбовців. Завантажили у нього посилки, які передають матері, дружини, діти на передову. Це частинка єднання з своїми сім’ями, – зазначив лідер «Української команди», народний депутат  Микола Люшняк.   

Нагадуємо, що рідні захисників та захисниць можуть передати їм посилки. Приносити пакунки необхідно у пункти прийому, які волонтери створили у 14-ти населених пунктах Тернопільської області: Шумськ, Зборів, Тернопіль, Бучач, Трибухівці, Золотий потік, Заліщики, Товсте, Гусятин, Хоростків, Гримайлів, Колиндяни, Заводське, Кременець.

Окрім цього, через них воїни можуть передати зайві речі з фронту додому. Телефон гарячої лінії: 0966576704 (з 10:00 до 17:00).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #посилки для військових, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: