Пілоти окремої роти ударних дронів оголосили великий збір – 5 мільйонів гривень на Перемогу

Опубліковано:
26 Квітня, 2023

У бригадах Збройних сил України створені окремі роти ударних дронів аби системно атакувати ворога з неба. В 24 ОМБр такий підрозділ отримав назву «Рарог». Ми – пілоти-«рароги», що знаємо, як вбивати російського окупанта сучасники безпілотними комплексами. З вашою фінансовою підтримкою ми отримаємо їх в достатній кількості. 

Український “Punisher” – найменший ударний дрон у світі. У 20 км тилу окупант не почувається в безпеці, якщо по його душу вилетів наш ударний октокоптер R18. Вже зараз ми маємо цілі, що заслуговують на смерть, та не маємо достатнього оснащення аби наблизити побачення «хороших росіян» з Богом. Ми, пілоти окремої роти ударних дронів оголошуємо Великий збір – 5 мільйонів гривень на Перемогу! Нам потрібні українські сучасні пташки для ведення сучасної війни. Кожна ваша гривня наблизить звільнення України, – пишуть на сторінці РАРОГ

Офіційна волонтерська картка Віра Бурак:

Монобанк – 4441114412411983, https://send.monobank.ua/jar/3jdXe6NGRr

PayPalvira.burak10@gmail.com

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #24 бригада, #Дрони, #рарог
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: