Найкрасивіші фіолетові квіти для вашого букета

15.11.2022 10:18   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Будь-які фіолетові квіткові рослини виглядають чудово, тому що варіації фіолетових композицій нескінченні. На щастя, салон Dicentra має багато видів таких квітів, які досить поширені. Наприклад, одним із фіолетових квітів є знаменита лаванда, яка вражає своїм приємним запахом. Наступний варіант крокуси, які навесні з'являються першими з-під снігу, що розтанув. Також це може бути гортензія з об'ємними квітами та поєднанням інших кольорів. Серед інших фіолетових квітів айстри, бузок, лілії та багато інших.

Красиві світло-фіолетові квіти

Гортензії купити, бузок, іриси, орхідеї або придбати троянди – це ті квіти, які дуже красиві своїми легкими квітками. Багатьом подобаються світлі відтінки кольорів, тому що вони заспокоюють та створюють атмосферу затишку. Отже, докладніше про світло-фіолетові квіти:

  • Гортензія: красу цієї квітки неможливо описати словами. Гортензія – один із найкращих варіантів для створення та доповнення будь-яких букетів. Він відомий своїм пишним листям, яке доповнює красу квітів. Колір може бути білим, рожевим або блакитним, але більшість віддають перевагу фіолетовому;
  • Бузок: ця квітка дуже квітуча і росте пишними кущами. А його аромат вражає та здатний зачарувати. Тому букет таких фіолетових квітів може прикрасити своїм виглядом та ароматом інтер'єр вашого будинку;
  • Орхідея є тропічною світло-фіолетовою квіткою, чий ніжний відтінок дарує легкість та умиротворення;
  • Іриси: неймовірно ніжні іриси чудово поєднуються з білими розами або тюльпанами, на сторінці салону Dicentra ви можете знайти гарний Букет 630 саме з таким поєднанням;
  • Троянда: фіолетові троянди просто фантастичні. Вони не дуже поширені, але букети з таких квітів просто неймовірні. А якщо використовувати їх у поєднанні з іншими квітами різного забарвлення, можна отримати розкішну квіткову композицію.

Імена інших фіолетових квітів

null
Фото з мережі Інтернет

Оригінальні та красиві квіти вражають нас своєю красою та неповторністю ароматів. І до таких квітів можна віднести ті, що мають фіолетове забарвлення. Отже, які ще фіолетові квіткові рослини можуть бути включені до цього списку?

  1. Тюльпани: цвітіння перших тюльпанів починається у березні, а пізні сорти в'януть наприкінці травня. Тому всю весну у вас є можливість тюльпани купити неймовірно гарного фіолетового кольору. Флористи салону Dicentra пропонують чудовий Букет 35 Фіолетових тюльпанів.
  2. Лілія: через свої розміри вона має досить незвичайний вигляд на тлі інших. Тому її часто додають до квіткових композицій, щоб додати інтересу.
  3. Астильба: на перший погляд, не схожа на квіти в класичному розумінні. Це незвичайна прикраса саду, що гарно поєднується з іншими фіолетовими квітами.

Як вибрати правильні фіолетові квіти?

Щоб правильно вибрати фіолетові квіти, спочатку потрібно визначитися з кількістю квітів і з якою метою ви їх даруєте. Фіолетові квіти можуть стати чудовим подарунком друзям, колегам, родичам чи собі. Вони не звичайного кольору і таким чином додадуть особливість будь-якому букету. Але перш ніж його придбати, слід також врахувати такі правила вибору квітів:

  1. Потрібно визначитися із відтінком квітів. Фіолетовий буває різних відтінків, тому дуже важливо вибрати той, який справить на вас найбільше враження.
  2. Орієнтуйтеся на пору року, коли ви вибираєте квіти. Ви повинні вибрати темно-фіолетові квіти в теплу пору року, наприклад, влітку та навесні. А взимку та восени – світлі квіти. Це створить контраст між кольором квітів та атмосферою певної пори року.
  3. Враховуйте стать, вік та становище в суспільстві людини, для якої ви вибираєте квіти. Розмір квітів також має значення. Якщо ці квіти для когось із близьких – вибирайте великі квіти.
  4. Зверніть увагу на значення квітів. Кожен вид квітки має своє призначення, тому її потрібно знати, перш ніж обирати.

Отже, вибір фіолетових квіткових рослин в салоні Dicentra досить широкий і різноманітний, тому цей список може бути нескінченним.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі